Check-in
Check-out
Check-in
Check-out

Faciliteiten

Zwembad

Lekker ontspannen onder de zon en een verfrissende duik in ons zwembad? Dat kan! Wij bieden u een mooi zwembad en voor de kleinere kinderen is er een kinderbad aanwezig. Rond het zwembad staan heerlijke loungebedden waarop u kunt genieten van de zon en uw cocktail.

Poolbar/restaurant

De bar en het restaurant zijn omringd door een prachtige tropische tuin. U kunt hier terecht voor heerlijke snacks of een smakelijk diner. Naast het a la carte menu zijn er in het weekend heerlijke "Weekend Specials". Uiteraard worden aan de bar en het zwembad ook heerlijke cocktails geserveerd! Open van 15.00 tot 23.00 uur

Om uw verblijf bij ons zo comfortabel en plezierig mogelijk te laten verlopen, bieden wij u onder andere de volgende services aan:

Schoonmaak

Tweemaal per week is er een full cleaning in de suites en maisonettes. Dit wil zeggen een volledige schoonmaak en wisseling van beddegoed en baddoeken.

Was service

Joah Inn wasservice waar uw kleding tegen een geringe vergoeding per wasmand gewassen, gedroogd, gestreken en opgevouwen wordt terugbezorgd.

Parkeren

Op het terrein is er een ruime parkeerplaats. U heeft de beschikking over een parkeerruimte voor 1 auto.

Overige

Gratis WiFi
Föhnuitleen service
Airport service (€)
Cable TV box (€)
Babybed verhuur service (€)